Pragma sistem kako funkcioniše i kome je namenjen?

Pragma sistem je revolucionarno rešenje namenjeno rehabilitacionim centrima/medicinskim ustanovama i rehabilitaciji u kućnim uslovima. Njegove izvanredne karakteristike omogućavaju pacijentima sa poteškoćama u razvoju da izvode vežbe koje su ranije bile moguće samo uz pomoć terapeuta.

Pragma sistem koristi elastični sistem dizalice sa gumiranim crevima, uz pomoć kojih menjamo osećaj kod pacijenata i povećavamo efikasnost rehabilitacije. On pruža pacijentima osećaj slobode i nezavisnosti.

Kroz Pragma sistem, osobe koje prolaze kroz rehabilitaciju razvijaju veću svest o svom telu i otkrivaju svoje sposobnosti.

Ovaj veoma prilagodljiv uređaj zadovoljava potrebe širokog spektra korisnika i predstavlja neprocenjivu pomoć pri rehabilitaciji pacijenata sa različitim vrstama poteškoća u razvoju bilo da je reč o neurološkim, genetskim, metaboličkim poremećajima ili oboljenjima.

Zahvaljujući raznolikom setu terapijskih pribora koji dolaze uz svaki sistem, pacijenti mogu izvoditi vežbe na položajima koji su ranije bili teški ili nedostupni.
Čak i četveronožni položaj, koji je ranije bilo teško postići, postaje dostižan uz pomoć Pragma Sistema.

Praktični i udobni pribori su dizajnirani u saradnji sa fizioterapeutima i pacijentima. Izdržljivi su i otporni na habanje i prljavštinu, zadržavajući svoj izgled i oblik čak i pri čestoj upotrebi.

Pragma sistem pruža mogućnost upotrebe različitih metoda i terapije. Njegov zidni dizajn zahteva malo prostora, što ga čini pogodnim čak i za najmanje prostorije rehabilitacionih centara ili soba za pacijente.

Zahvaljujući Pragma sistemu, zdravstveni stručnjaci i pacijenti mogu iskoristiti svoj pun potencijal bez ograničenja.

Pragma System Global Video