Sa ponosom Vam predstavljamo BDA online kurs u kojem smo pokušali da kombinujemo efikasnost redovnih kurseva sa pogodnošću učenja u ugodnom kućnom okruženju.
Dugo smo radili na tome da online kursevi za rehabilitaciju kod kuće za Vaše dete budu jednako efikasni kao i trening lice u lice.

Prednosti BDA online kursa su mnogobrojne, a ovo su samo neke od njih:

 • Na online kursu imaćete više asistenata.
 • I to vaš BDA terapeut koji radi procene, a koji će pažljivo proučiti sve individualne karakteristike vašeg deteta i napisati program obuke koji će uspešno pomoći u napredovanju iz jedne faze razvoja deteta u sledeću.
 • Terapeut će vam objasniti sve nejasnoće u izvođenju pojedinih BDA vežbi i nadgledati tokom čitavog perioda izvođenja vežbi između kurseva.
 • Zahvaljujući ogromnom praktičnom iskustvu, svaki naš terapeut u formatu konferencijskog poziva može apsolutno tačno da shvati da li pravilno obavljate BDA vežbe – detaljno i jasno objašnjavajući sve što Vam nije jasno.
 • Ako imate neko pitanje, možete kontaktirati svog terapeuta u bilo kom trenutku i po završetku online kursa!

Imaćete i specijalnog asistenta koji će vas kontaktirati kako bi razgovarali o tome kako najbolje urediti prostor za izvođenje vežbi, dati dragocene savete.

 • Tokom online kursa vi i vaše dete dobićete više pažnje.
  Za razliku od kurseva licem u lice, gde terapeut radi sa dve porodice istovremeno, ovde će se vaš terapeut fokusirati samo na vas, jedan na jedan – i to daje ogromnu prednost!
  Pored toga, deca se često osećaju mnogo mirnije kod kuće, što vam olakšava da imate bolju koncentraciju.
 • Glavni zadatak vašeg terapeuta biće da bude siguran da je vaš trening uspešan!
  Članovi BDA tima su za ovu svrhu razvili brojne tehnike i uređaje što će vam doneti priliku da već sada počnete da se krećete ka daljem uspehu u razvoju svog deteta.
  Naravno, onlajn kursevi su velika ušteda vremena i novca:
 • nema režijskih troškova za letove i hotele;
 • nema potrebe za prilagođavanjem planova rada, uzimanjem dodatnog odsustva itd.

 I što je najvažnije, ovo je najbolji način da ponovo preuzmete kontrolu nad sopstvenim životom i brinete o svom detetu na najsigurniji način u udobnosti svog doma!.

,,U početku, kada mi je neko pričao o online kursevima, bio sam totalno protiv, ali onda sam bio prinuđen da pokažem i promenim vežbe mnogim roditeljima putem interneta,  zato što nisu imali priliku da dođu na kurseve.
Roditelji su mi slali video snimak deteta, zatim sam im dao određena uputstva kako da snime testove koji su mi potrebni, a onda sam im ja snimio vežbe i slao ih.
I sada lično mogu da kažem da se naši kursevi mogu uspešno pohađati na internetu – jednostavno zato što sam se u to uverio – zbog potrebe da podstaknem porodice da nastave svoj kućni program.“– Slobodan Vujasić

POGLEDAJTE ISKUSTVA RODITELJA SA ONLINE KURSA:

„Dobar dan svima! Želim da podelim naše uspešno iskustvo polaska na online kurs BDA. Živimo u Jermeniji i u situaciji pandemije ovo nam je bila jedina šansa i najprikladniji način da testiramo i dobijemo novi program. Želela bih da izrazim ogromnu zahvalnost Vladimiru i celom velikom timu BDA na ovoj prilici, na sjajnom radu koji je učinjen da se omogući organizacija i održavanje kursa. Sve je prošlo odlično! Mnogo bolje nego što smo očekivali. Sve je bilo osmišljeno do najsitnijeg detalja. Kurs smo završili za dva dana (4 sata dnevno). Hvala vam puno za Danijela Grujića. Danijel je sjajan specijalista. Sve se pokazalo veoma isplativim i jasnim do tančina. Posebna zahvalnost prevodiocima na sjajnom radu. Želim vam puno sreće i zdravlja. Hvala još jednom!“ – Christina Khachatryan

„Naš prvi BDA kurs održan je online. Imala sam nedoumice kako će se stvari odvijati, te prvo moj muž i ja nismo želeli da se prijavimo za učešće. Ipak, posle razgovora sa nekim mamama koje su lično pohađale kurs, odlučili smo da isprobamo online kurs.
Sa našom ćerkom prošli smo mnogo, ali BDA je prvi tim kod koga nam je odgovaralo sve: profesionalizam, pristup i stav. Uvek možete prepoznati kada ljudi ne radi samo svoj posao, već to vole, poštuju ljude sa kojima rade i imaju neverovatnu želju da pomognu – to je veoma važno i dragoceno.
Bilo je teško odraditi sve testove pre početka kursa. Slobodan je pokazao i objasnio sve do najsitnijih detalja i u videu pokazao
 kako to treba uraditi, ali, u realnosti bilo je teže (ne zato što je nešto bilo nejasno, već zato što nismo imali iskustva). Ipak, Vladimir nas je odmah smirio i objasnio da čak iako nešto ne uradimo potpuno profesionalno, specijalista će videti sve što je potrebno. Tokom razgovora pre početka kursa, Vladimir je odgovarao na sva naša pitanja. Prvi put u periodu od 6 godina dobili smo jasnu sliku o stanju našeg deteta, zašto tačno njeno telo tako reaguje i šta možemo da uradimo po pitanju toga.
Naš terapeut Danijel je vodio kurs i objasnio sve vrlo detaljno i jasno. Oboje, i moj suprug i ja skoro odmah smo uspeli da vežbe uradimo na ispravan način.
Odnos prema nama bio je veoma nežan i sa poštovanjem sa svih strana. Bilo je sjajno, čak i zabavno.
Veliko hvala celom timu, veoma smo zadovoljni“ Kleptnikov Anton, Evgenija i naravno Varja.

 

 

“Oduševljenje, divljenje i ogromna zahvalnost našem voljenom BDA terapija timu. Nedavno je održana procena našeg rada i ovog puta rezultati su me zadivili. Svako od nas ima svoje razloge za radost, a danas predlažem da se radujete sa nama i za nas.“ – Victoria and Danya Fried