natalia-mutusevic

Natalia Matusevich

11 Jun 2016

Kako je divno što smo u raznolikom, ali nažalost ne previše efikasnom svetu rehabilitacije za decu sa ozbiljnim oštećenjima, pronašli nešto svoje! A to naše je BDA i Slobodan Vujasic.

Ne prestajem da se divim neobičnosti njegovog načina razmišljanja, pristupu rehabilitaciji, interesovanju i zaljubljenosti u svoj posao, osećajnosti, pažnji prema deci i roditeljima. BDA tim čine njegovi istomišljenici, otvoreni, pozitivni, super ljudi. Mi kod kuće primećujemo kako naša Veronika pravilno raste i harmonično se razvija i to nas veoma raduje. Ali i brojne sitnice koje su običnom oku nevidljive, ali koje se svakim danom sve više pojavljuju prilikom hodanja, sedenja, kretanja i komuniciranja u svakodnevnom životu, a koje nas još više inspirišu da dalje radimo naš BDA program.

Želim svima da kažem jedno ogromno hvala: Slobodanu i našem instruktoru Draganu, Еleni i Dimi, prevodiocu Vladimiru, svima vama, dragi naši prijatelji i najbliži za podršku, tople molitve i lepe želje.

Ljudi u Kijevu su predivni: radosni, druželjubivi, ne sažaljevaju nas. Kada nas vide, kada se sretnemo na putu, u liftu, u ulazu, svi se rado pozdrave, osmehuju se, nema nikakve napetosti ili sažaljenja i zbog toga nam je mnogo drago!

Sve u svemu, mi smo zadovoljni, inspirisani i zahvalni i šaljemo i vama, prijatelji, zrake pozitivnosti i svoje radosti!

Search

+