ekaterina-2

Ekaterina Afanasyeva

11 Jun 2016

U avgustu je prošao naš peti BDA kurs u Beogradu. Pre dve godine nismo mogli ni pretpostaviti da će BDA postati naš način života, a ceo taj tim – naši bliski prijatelji koji nas inspirišu i gruraju napred. Ali sada je ovo baš tako.

Svakih pola godine vidimo kako se malim koracima krećemo ka svom cilju. Svakih pola godine počinjemo sve bolje i dublje da razumemo svoje dete. Za ovo vreme smo uspeli da se upoznamo i radimo sa praktično svakim članom BDA tima i iznenađujuće je koliko je svako od njih zainteresovan za svoj posao. Ova zaineresovanost se prenosi i na nas.
Ovog puta smo odlslušali veoma zanimljivo Slobodanovo predavanje, koje nas je navelo da se dobro razmislimo o tome koliko zaista razumemo svoje dete. Prošli smo detaljano testiranje kod Saše. Koliko nam je samo bilo drago da vidimo kako se iskreno raduje rezultatima našeg deteta.

Promišljeno i pažljivo smo sve izanalizirali sa Vladimirom. Njegova podrška i umeće da sumira rezultate nas uvek oduševe. Sada u trenucima lenjosti uvek mogu da pogledam fotografije svog sina pre i posle i požurim da vežbam. I, naravno, provežbali smo program sa Nebojšom. Rad sa njim je zanimljiv i umirujuć, jer smo uvek sigurni da će Nebojsa sve proveriti i dati nam najbolju varijantu izvođenja.

I, naravno, odlična organizacija. Svaki put možemo da se osetimo kako Miloš pažljivo prati da svima bude ugodno i da se proces rada odvija na najbolji mogući način. Pravo je zadovoljstvo učiti u takvim uslovima.

Kurs u Beogradu za nas podrazumeva posebnu atmosferu, dobre namere, efikasnost i pažljiv odnos prema svakom učesniku kursa.

Search

+