ekatarina-andrianova

Ekaterina Adrianova

11 Jun 2016

Nakon dva BDA kursa i uspešno primenjena dva programa vežbi, veoma smo zadovoljni promenama kod Stepana, ne samo na funkcionalnom nivou, što svako ko ga nije duže video može da primeti, već i na strukturalnom, kao i promenama u njegovom ponašanju i razumevanju.

Prošlo je godinu i po dana od kada smo započeli ovaj novi život ispunjen svakodnevnim vežbanjem koje podrazumeva blago pritiskanje i klizanje loptica, bandažiranje, itd. Neko bi mogao pomisliti da je dete samo “poraslo” i da su mu se zato odjednom i ramena raširila, vrat izdužio, na kičmenom stubu pojavile normalne krivine, kao i da je zato njegova karlica prestala da se ljulja dok on se gegao kao patka…međutim, ipak je poznato da rastom deteta problemi postaju sve veći.

Da, postoji još mnogo drugih suptilnih promena koje su profesionalcima očigledne, a mi ih možemo videti zahvaljujići ogromnom broju fotografija i video materijala koje ovi ljudi pažljivo čuvaju godinama. Gledajući ih u jednom trenutku skoro sam zaplakala od sreće, naš sin sve bolje pokazuje svoje osobenosti i vodi ispunjeniji život, bez gubljenja vremena, a mi svojim svakodnevnim radom doprinosimo njegovom boljem, jednostavnijem životu.

Hvala za sve ove mogućnosti #BDA timu terapeuta i instruktora! Videćemo se još mnogo puta!

Search

+