NA BDA ONLINE KURSU UČIMO VAS KAKO DA POMOGNETE SVOM DETETU DA NAPREDUJE UZ POMOĆ TERAPIJE KOJA SE SPROVODI U KUĆNIM USLOVIMA!

KAKO IZGLEDA BDA KURS - KORAK PO KORAK

Prednosti BDA online kursa su mnogobrojne, a ovo su samo neke od njih:

 • Na online kursu imaćete više asistenata.
 • I to vaš BDA terapeut koji radi procene, a koji će pažljivo proučiti sve individualne karakteristike vašeg deteta i napisati program obuke koji će uspešno pomoći u napredovanju iz jedne faze razvoja deteta u sledeću.
 • Terapeut će vam objasniti sve nejasnoće u izvođenju pojedinih BDA vežbi i nadgledati tokom čitavog perioda izvođenja vežbi između kurseva.
 • Zahvaljujući ogromnom praktičnom iskustvu, svaki naš terapeut u formatu konferencijskog poziva može apsolutno tačno da shvati da li pravilno obavljate BDA vežbe – detaljno i jasno objašnjavajući sve što Vam nije jasno.
 • Ako imate neko pitanje, možete kontaktirati svog terapeuta u bilo kom trenutku i po završetku online kursa!

Imaćete i specijalnog asistenta koji će vas kontaktirati kako bi razgovarali o tome kako najbolje urediti prostor za izvođenje vežbi, dati dragocene savete.

 • Tokom online kursa vi i vaše dete dobićete više pažnje.
  Za razliku od kurseva licem u lice, gde terapeut radi sa dve porodice istovremeno, ovde će se vaš terapeut fokusirati samo na vas, jedan na jedan – i to daje ogromnu prednost!
  Pored toga, deca se često osećaju mnogo mirnije kod kuće, što vam olakšava da imate bolju koncentraciju.
 • Glavni zadatak vašeg terapeuta biće da bude siguran da je vaš trening uspešan!
  Članovi BDA tima su za ovu svrhu razvili brojne tehnike i uređaje što će vam doneti priliku da već sada počnete da se krećete ka daljem uspehu u razvoju svog deteta.
  Naravno, onlajn kursevi su velika ušteda vremena i novca:
 • nema režijskih troškova za letove i hotele;
 • nema potrebe za prilagođavanjem planova rada, uzimanjem dodatnog odsustva itd.

 I što je najvažnije, ovo je najbolji način da ponovo preuzmete kontrolu nad sopstvenim životom i brinete o svom detetu na najsigurniji način u udobnosti svog doma!.

A UKOLIKO NISTE SIGURNI NA KOJI NAČIN BDA TERAPIJA MOŽE DA POMOGNE VAŠEM DETETU, PRIJAVITE SE NA BESPLATNE KONSULTACIJE I DETALJNO ĆEMO VAM OBJASNITI NA KOJI NAČIN BDA PRISTUPA ODREĐENIM PROBLEMIMA!